Behandlingar

Behandlingar och tjänster

Här nedan ser du vilka behandlingar och tjänster som erbjuds. 

massagebild hemsida (behandling)
Klassisk Massage

En djupgående hel eller halvkropps massage beroende på önskemål och tid. Bidrar till avslappning och minskad värk i de behandlade områdena.

OMT
Specifik terapeutisk smärtbehandling

Behandling för dig som har en specifik smärtproblematik i kroppen, där behandling är en kombination av massage, ledmobilisering, triggerpunktsbehandling och rehabiliterande träning specifikt utformad för dina symtom.

jag 2 redigerad
Holistisk Hälsocoach

En tjänst för dig som vill ha en helhetssyn på hälsa och livsstil som skulle vilja göra en förändring, har börjat göra en förändring eller vill ha hjälp att utvecklas vidare i din hälsa. 

gym 1
Personlig Träning

Personlig träning finns till för dig för att du ska få ut mer av din träning. Tjänsten är till för dig oavsett om du är nybörjare som vill lära sig baserna eller om du är en mer avancerad träningsutövare som vill ta din träning till nästa nivå.

Varför Sooh AB?

Mina grundvärderingar och syftet med Sooh AB är att kunna hjälpa människor uppleva bättre hälsa och välbefinnande. Med min breda kompetens och kunskap så kan jag erbjuda dig bästa möjliga hjälp för din besvär och behov. 

  • Kunskap och professionalitet

  • Personcentrering där DU är i fokus

  • Nyfikenhet och lyhördet

Vad får du?

Kunskap och professionalitet är viktigt för mig och att du som kommer ska få en behandling utifrån det man kallar för "evidens baserad" vård. Behandlingarna och tjänsterna hos mig är alltid individanpassande där vi utgår från dig och dina behov, möjligheter och önskemål. Detta är för att vi ska kunna utforma en så god och effektiv behandling som möjligt.

Rulla till toppen