Vem är jag?

Om mig

Simon Petersen heter jag och jag är en person som brinner för att hjälpa människor till en bättre hälsa och livsstil, genom massage, träning, hälsocoachning och manuell terapi. Mitt intresse för kroppen och hälsa började redan under gymnasiet och har bara utvecklats sedan dess. Förutom mitt stora intresse för kroppen så gillar jag att träning, personlig utveckling och psykologi. 

 

Meriter

Jag är diplomerad massör sedan 2019 och har jobbat med massage sedan dess, framförallt som konsult på Hagabadet och Göteborgs Massage och Rehab. Förutom massör är jag även diplomerad hälsocoach och licensierad personlig tränare/kostrådgivare. För att fördjupa mig vidare så har jag även sedan 2020 studerat på heltid till osteopat D.O, där jag avlägger min examen våren 2024. 

simon

Vad får du?

Kunskap och professionalitet är viktigt för mig och att du som kommer ska få en behandling utifrån det man kallar för "evidens baserad" vård. Behandlingarna och tjänsterna hos mig är alltid individanpassande där vi utgår från dig och dina behov, möjligheter och önskemål. För att kunna utforma en så god och effektiv behandling som möjligt.

Mina grundvärderingar

Mina grundvärderingar och syftet med Sooh AB är att kunna hjälpa människor uppleva bättre hälsa och välbefinnande. Nedan är några av kvaliteterna som är grundpelarna i mitt sätt att arbeta.

  • Kunskap och professionalitet

  • Personcentrering där DU är i fokus

  • Nyfikenhet och lyhördet

Rulla till toppen